Slovo autora

Servus, whoever you are. This blog offers you some tips for trips, links and my experiences with given tour. There could be also some interwievs or philosophical thoughs hidden here and there. But don't take them to seriously.
Don't hesitate to contact me in case you want to ask for info and also write comments if you like: tomasjavurek09@SPAMNOTgmail.com


Friday, May 17, 2019

Paradis

Představte si fotbalové hřiště. A nyní na něj vložte všechno, co muselo být dosud pro vaši existenci průmyslově vyrobeno. Chvíli to zabere, to tam všechno naskládat, však? Nezapomeňte na nic, až po pemprsky. Jak plné je Vaše hřiště? Skutečně jste tak důležití pro tento svět, že toho muselo být vyrobeno tolik? Pokud se stejně vyrobí pro každého člověka, vlezeme se s tím vším bordelem na tuto planetu? Skutečně potřebujete nové auto, nebo dokonce dvě auta? Fakt musíte mít zabalený každý keksík ve svém sáčku? Kolik chcete svému dítěti koupit plastových (s)hraček?

Nevhodné pro děti:
Problém je, že Vás uspokojuje nákup. A přitom by Vás každý nákup měl poctivě srát. Peníze se maj investovat do zážitků a do toho, co má opravdovou hodnotu. Nikoliv do technologických pičovin, a to jen proto, abyste se Vy, hovádka boží, cítili líp před ostatníma hovádkama, kterým jste stejně uprdele.

Nicméně pochybuji, že si tyto slova nějaké hovádko přečetlo.


No comments:

Post a Comment